• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Belgisch bedrijf

Trost op onze roots

Diamondstairs is een volledig Belgisch bedrijf. Ons bedrijf is gevestigd in het Mooie Brugge waaruit we geheel België voorzien van onze producten.

Onze schrijnwerkers wonen in geheel België en wonen misschien wel bij u om de hoek. Doordat onze monteurs in geheel België wonen kunnen wij u de scherpste prijs op traprenovatie aanbieden.

Wij weten als geen ander dat trappen in België zelden standaard zijn en hebben ervaring om deze te renoveren. Met al deze kennis kunnen wij u toch standaard prijzen aanbieden voor het gehele land.

Geen ingewikkelde berekeningen van een adviseur/verkoper maar gewoon enkel treden tellen en het gewenste decor en wij vertellen u de prijs.

Wij kunnen dan ook van op afstand voor u een werkelijke offerte maken. Geen kleine lettertjes maar duidelijke eerlijke prijzen.

Wenst u toch een adviseur dan komen wij graag gratis en vrijblijvend bij u langs. Vanaf 15 juli gaan onze adviseurs weer de baan op om u thuis te bezoeken.

 

Als Belgisch bedrijf hebben wij ook de mogelijkheid met het verlaagd btw te werken als u daar recht op heeft.

Exclusief importeur van verschillende fabrikanten

Onze inkoopafdeling is heel het jaar op zoek naar de juiste producten voor het renoveren van trappen.

Door onze goede contacten met fabrikanten in geheel Europa kunnen wij u het grootste assortiment op traprenovatie gebied aanbieden.

Geen 8,12 of 24 decor kleuren maar meer dan 100 HPL/CPL decor kleuren voor het renoveren van uw trap.

Ook op het gebied van vinyl, pp en massief eiken bent u bij ons op het juiste adres. Vaak exclusieve kleuren door eigen import.

belgisch bedrijf