• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Betaal later met Klarna

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina. Met Klarna heeft u gelijk een kopersbescherming

Betalen na ontvangst

Een traprenovatie of het materiaal voor het renoveren van uw trap heeft een hoge prijs en we begrijpen dat je eerst de bestelling wilt ontvangen gemonteerd vandaar dat wij een samenwerking met Klarna hebben gestart.

Bestel u materiaal voor een traprenovatie dan kunt u deze na ontvangst betalen door te kiezen voor Klarna. Bestel u een traprenovatie inclusief montage kies dan de optie betalen op factuur. U betaal dan aan onze monteur na het opleveren van de traprenovatie.

Betaal later in Nederland

Voor onze klanten in nederland hebben wij zelfs de mogelijkheid om de totaal prijs in drie termijnen te betalen door samenwerking in3. Zonder registratie bij BKR Tielt of extra kosten kunt u de bestelling in drie termijnen betalen. in3 neemt de gehele administratie hier voor in eigenbeheer en ook de acceptatie hiervan. 

Geen extra kosten en gelijk genieten

Geen extra kosten en gelijk genieten dat kunt u als u gebruik maakt van betaal later. Diamondstairs neemt de extra kosten op zich. Weer een service om uw traprenovatie betaalbaar te maken