• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Binnen één dag een nieuwe trap

Binnen één dag een nieuwe trap

Een duurzame en veilige oplossing voor iedere open of gesloten trap.

 

Met een traprenovatie met overzettreden geeft u een trap een snelle make-over. Het lijkt alsof je een compleet nieuwe trap hebt laten plaatsen. Maar dan heel wat goedkoper. Een bijkomend voordeel is dat hak- en breekwerk niet nodig is.

Traprenovatie door onze specialisten

Wij bieden je de mogelijkheid om de traprenovatie over te laten aan onze traprenovatie specialisten, zodat je in korte tijd een vernieuwde trap hebt die volledig aan je wensen voldoet.  Ben je handig? Je kunt overzettreden ook zelf op maat zagen en plaatsen. Zo geef je jouw trap eigenhandig een compleet nieuwe look. Speciaal voor de klusser leveren wij complete pakketten. DHZ traprenovatie pakketten waar u gelijk mee kunt starten. Het dhz pakket bestaat uit treden, stootborden, uitlooptree, lijm en afwerkingskit. Natuurlijk kunt u ons altijd vragen om montage advies

 

Traprenovatie van Diamondstairs: Snel, Duurzaam en voor de beste prijs

Met een traprenovatie van Diamondstairs kies je voor een duurzame en snelle oplossing met de beste prijs waar je jarenlang plezier van hebt. Op onze website kunt u alle informatie vinden over traprenovatie. Wij tonen zelfs onze prijzen op onze website zodat u gelijk weet wat een professionele traprenovatie kost. Lees hier alvast meer over de kosten van traprenovatie. vraag nu online je offerte aan en je ontvangt al binnen 1 werkdag een offerte met duidelijke prijzen! Heeft daarna graag een huisbezoek dan komen wij graag al onze producten gratis bij u tonen. Wees gerust onze offerteprijs is de werkelijke prijs en zal niet verhogen na een huisbezoek.

 

 

binnen één dag een nieuwe trap