• zelf uw trap renoveren
  • bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • beste prijs van vlaanderen
  • ook montage mogelijk

Bo Lundgren professionele overzettreden

Uw trap renoveren in belgië doet u met Bo Lundgren

Nu kunt u werken met de beste materialen

Wij zijn trots deze professionele producten te kunnen aanbieden voor de particulieren markt. Gemaakt  in de fabriek van het grootste en het bekendste traprenovatiebedrijf uit het zuiden van Nederland.

Compleet assortiment zodat u de trap helemaal kunt renoveren. Of het nu een open trap is, dichte trap, bordes trap of wat dan ook. Is uw huidige trap gemaakt van hout, beton of met tegels. CPL professionele overzettreden heeft één compleet assortiment zodat u elke trap kunt renoveren. Zelfs speciaal ontwikkelde led verlichting voor onder de traptreden zit in hun assortiment. Ga nu uw trap renoveren zoals u ziet in alle woon programma's met gelijke producten en super kwaliteit

 

 

15 jaar fabrieksgarantie

Topkwaliteit voor de beste prijs. Vele decors zodat het altijd passend is bij u huidige interieur. Of u nu kiest voor klassiek, tijdloos, modern, industrie look. Mexform overzettreden heeft zeker het juiste decor voor u.

 

Snelle levertijden

in samenwerking met de fabrikant kunnen wij de producten, mits op voorraad bij fabrikant, snel leveren. Wij leveren binnen 6 werkdagen. De voorraden in onze webshop zijn altijd up to date.

Spoedlevering zijn binnen 48 uur mogelijk tegen extra kosten

Bo Lundgren is HET traprenovatie product.

NU OOK MET VAKKUNDIGE MONTAGE BINNEN 10 WEKEN

Liever laten monteren? Ook dan hebben wij de scherpste prijzen van Nederland en België. Wij monteren binnen 10 weken, door de COVID-19 drukte kan montage vertraging oplopen, na bestelling van de traprenovatie. 15 jaar garantie op materiaal en montage.

Prijzen zijn inclusief btw, verplaatsing of andere mogelijke kosten. Pakket prijs is werkelijke prijs. 

Liever zelf u pakket samenstellen?

Dan leveren wij het gehele assortiment van Mexform. Mocht u iets missen, laat het ons weten wij kunnen het gewoon leveren.