• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

DHZ pakket traprenovatie

De doe het zelf traprenovatie set: net als een van een professioneel bedrijf

Met onze DIY kit bieden wij u een complete set, met alles wat u nodig heeft voor de renovatie van uw trap. Om het voor u gemakkelijker te maken om uw trap te renoveren met onze doe-het-zelf kit. Onze Dhz trap renovatie sets bezitten al het materiaal om uw trap zelf een tweede leven te geven. Al onze producten zijn professionele producten die ook de grote traprenovatie bedrijven gebruiken. 

Wil je geld besparen op uw traprenovatie? Bestel dan een doe-het-zelf traprenovatie pakket en geniet binnenkort van uw nieuwe trap zonder de hoofdprijs te moeten betalen

Zelf een trap renoveren? gaat me dat lukken?

U hoeft geen vakman te zijn om uw trap re renoveren. Onze DHZ traprenovatie pakketten zijn zo geprepareerd dat de montage in slechts enkele stappen vlaag. Onze instructies en technische klantenservice helpen hierbij. Een professionele die nog tientallen jaren meegaat. Deze intentie geld ook voor onze DHZ traprenovatie pakketten. Daarom hechten wij veel belang aan de hoge materiaalkwaliteit die wij aanbieden. onze klanten zijn niet alleen enthousiast over het prijsvoordeel, maar ook over het resultaat want de nieuwe trap uitgevoerd met een doe het zelf traprenovatie set is nauwelijks te onderscheiden van een professionele montage. Wil je direct aan de slag? kies uit ons ruime assortiment doe het zelf traprenovatie pakketten.

Vragen?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of technisch advies te geven. Onze monteurs hebben al vele trappen gemonteerd en geven graag hun tips.

Wenst u toch liever de montage uit te besteden dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij monteren trappen in geheel België.

Door ons standaard prijzen systeem kunt u eenvoudig zelf berekenen wat een traprenovatie gaat kosten.