• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

TOPSTEP

Wij zijn trots vanaf januari 2022 de verdeler, distributeur van Topstep voor geheel België te zijn.

Graag stellen wij onze partner aan u voor.

 

Sinds 2001 maken ze het TOPSTEP trapsysteem en een ander atypisch postvormsysteem zoals vensterbanken.

In 2004 werd het bedrijf geïntegreerd in de PF Group a.s. In hetzelfde jaar begon ook de export naar het buitenland. Ze leveren de producten momenteel in meer dan 11 EU-landen.

In 2017 werd het bedrijf omgedoopt tot TOPSET s.r.o.

 

Productie

De productie van hoogwaardige postforming producten is een veeleisend proces dat plaatsvindt op gespecialiseerde machines die op maat gemaakt zijn voor deze technologie. Bij de productie worden 5 postvormmachines van verschillende typen, 2 grote volume perssystemen en een grootvolume snijcentrum gebruikt.

De productie- en logistieke processen vinden plaats op een oppervlakte van meer dan 5000 m². De productie-installatie TOPSET s.r.o. heeft een moderne technische achtergrond.

 

Kwaliteit, ontwikkeling en milieu

De PF-navormproducten – TOPSET, TOPSTEP of andere nagevormde halffabricaten worden gekenmerkt door een hoge materiaalkwaliteit, een bovennormaal niveau van verwerking, vele decor- en vormvarianten. De productie is TÜV-gecertificeerd en de producten hebben een hele reeks certificaten en certificaten uit Tsjechië en de EU.

Dankzij de reactie van klanten op de toenemende productkwaliteit en het assortiment, bereiken we elk jaar een serieuze toename van de verkoop.

We zijn ons bewust van het belang van de natuur voor de mensheid. We gebruiken alleen gereguleerde en onschadelijke materialen die voldoen aan de eisen van milieubescherming.

 

Magazijn

Voldoende verschillende productsoorten maken een snelle leveringvolgens de eisen van de klant mogelijk.

Dankzij de voorraadregistratie hebben we een gedetailleerd overzicht van de magazijnartikelen en kunnen we daardoor flexibel inspelen op de eisen.

De producten worden opgeslagen in drie hallen op een oppervlakte van meer dan 3000 m².