• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

massief eiken nu ook tegen de beste prijs

Eiken overzettreden


www.diamondstairs.be verkoopt verschillende uitvoeringen eiken overzettreden

 

  1. overzettreden bestaan uit twee lagen, ook wel multi-plank overzettreden genoemd. Deze overzettreden zijn geschikt voor zowel open, dichte, rechte en gedraaide trappen. De overzettrede bestaat uit een onderlaag multiplex van 11 mm met daarop verlijmd een 4 mm toplaag massief eiken. 
  2. overzettreden bestaan uit 15 mm massief Europees eiken. Deze overzettreden zijn geschikt voor zowel open, dichte, rechte en gedraaide trappen. Volwaardige massieve overzettreden van Nederlands fabricaat.


De hoogste kwaliteit overzettreden

www.diamondstairs.be  levert de hoogste kwaliteit overzettreden voor uw nieuwe trap. Als u kiest voor de eiken overzettreden van www.diamondstairs.be , dan kiest u voor een duurzaam, mooi en veilig alternatief. 


Montage Overzettreden


Voor het werk aan uw trap kan beginnen dient men zelf de trap te ontdoen van vloerbedekking, nieten en losse lijmresten, zodat er een kale trap ontstaat. Dit vormt de basis waarop de nieuwe overzettreden worden vastgelijmd. Als uw bestaande traptreden erg zijn uitgesleten is dit geen probleem. Doordat onze montagekit, pu lijm,  een opvullende werking heeft vult dit de eventuele oneffenheden op. 


Traprenovatie, doe het gewoon zelf

 

Top kwaliteit  aan de beste prijs, laagste prijsgarantie, al onze eiken traprenovatie producten

 

 

Ook leveren wij dhz sets behandeld met olie door ons

Geen zin om zelf de treden te behandelen?

Wij doen dat graag voor u in onze volautomatische lakstraat. Wij behandelen de treden, trapneus en stootborden met speciaal ontwikkelde olie voor traprenovatie.

Door deze behandeling blijft u trap nog langer mooi en is deze perfect beschermt voor invloeden van buiten zoals zonlicht.

Prijzen zijn altijd met antislip strip.

Een nog mooier eindresultaat met door ons behandelde overzettreden van massief eiken