• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Hafa traprenovatie

EEN TRAPRENOVATIE MET HET HAFA TRAPSYSTEEM® IS HOOGWAARDIG, SNEL, DUURZAAM EN VOORAL GOEDKOOP

 

Een traprenovatie ging voorheen gepaard met veel vuil en lawaai. Met het HAFA traprenovatiesysteem behoort dit tot het verleden. Voor uw perfecte traprenovatie heeft HAFA Treppen® een speciaal systeem ontwikkeld voor de renovatie en opknapbeurt van oude, lelijke en kaal gelopen trappen. U bespaart uzelf tijdrovende sloopwerkzaamheden, veel vuil en onvoorspelbare vervolgkosten voor de installatie van een nieuwe trap! Wij behouden de goede inhoud van uw oude trap en bedekken deze in een handomdraai met nieuwe HAFA traprenovatietreden®. Uw huidige trap is van houten of stenen trappen?, Het traprenovatiesysteem is toepasbaar op elke trap. Sinds kort is het ook mogelijk om trappen te renoveren voor open trappen met blok treden.
Geïnteresseerd? Wij helpen u graag verder vraag vandaag nog een gratis offerte aan

TRAPRENOVATIE MET LAMINAAT, VINYL OF MASSIEF HOUTEN TREDEN

 

Renovatie overzettreden van HAFA-trappen® zijn verkrijgbaar in laminaat, vinyl en massief hout. Wij bieden alle uitvoeringen aan in verschillende decors/houtsoorten. In combinatie met ons ruime assortiment accessoires creëert dit talloze ontwerpmogelijkheden voor uw individuele traprenovatie, die u ook vooraf kunt bekijken in onze 3D trapconfigurator. Talrijke klanten uit heel Duitsland vertrouwen op de jarenlange ervaring van HAFA Treppen op het gebied van traprenovatie. Nu ook te koop in België en Nederland.

Geïnteresseerd? HAFA Treppen® verkopen wij enkel inclusief montage. wenst u zelf uw trap te renoveren adviseren wij de andere producten. Het monteren van HAFA Treppen® vraagt een speciale vaardigheid die onze monteurs tijden een opleiding hebben geleerd bij HAFA

Diamondstairs heeft duidelijke standaard prijzen voor traprenovatie met HAFA Treppen

Hafa traprenovatie laminaat

Hafa traprenovatie  vinyl

Hafa traprenovatie massief hout

Waarom Hafa de juiste keuze is

HAFA Treppen® biedt laminaat en houten treden zonder vervelende metalen en antisliprails, die als vuilgevoelig en moeilijk schoon te maken worden beschouwd. HAFA treden zijn bijna niet te onderscheiden van nieuwe trappen.

HAFA traplaminaat® treden maken indruk met hun unieke reproductie van houttinten in combinatie met de onovertroffen oppervlaktestructuur, waardoor ze verwarrend veel lijken op ruw hout. Onze laminaat overzettreden zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken door simpelweg af te vegen

HAFA Treppen® voorziet u van een laminaattrede met een lage inbouwhoogte van 10 mm in de compromisloze V313 uitvoering. V313 staat voor lage dikte zwelling, die gemakkelijk te herkennen is aan de groene kleuring.

meer technische info vezelplaat

12 jaar garantie op oppervlakteslijtage voor laminaattrappen. Schriftelijke garantie door Duitse fabrikant

TRAPRENOVATIE IN DETAIL

 

Het moderne traprenovatiesysteem van HAFA Treppen® bestaat uit 3 componenten: trede, stootbord en stabilisatieprofiel. Een stabiele houvast wordt geboden door de speciaal ontwikkelde stabilisatieprofiel, die op de oude trap wordt geschroefd en later de nieuwe renovatietreden repareert. Deze oplossing heeft als doorslaggevend voordeel dat zelfs zwaar uitgesleten trappen gemakkelijk kunnen worden gebalanceerd en  impactgeluidisolatieverlijming. Zo krijgt uw oude trap binnen 1-2 dagen een nieuw gezicht door ons traprenovatiesysteem en past zich perfect aan uw interieur aan.

 

hafa treppen traprenovatie systeem doorsnede