• bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • beste prijs van vlaanderen
  • ook montage mogelijk

Door onderstaand formulier naar ons te versturen, dan wel per e-mail de onderstaande gevraagde informatie naar ons toe te sturen kunt u gebruik maken van  herroeping

Uitgesloten zijn voor u speciaal opmaat gemaakte producten, Traptreden, Uitlooptreden, Stootborden. Artikel 8 van onze algemene voorwaarden

Informatie rondom garantie & retour


Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@diamondstairs.be Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. Producten die speciaal voor u opmaat zijn, Traptreden, stootborden en uitlopen;


Garantie
Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar helaas komt het wel eens voor dat een product beschadigd aankomt of binnen de garantietermijn defect raakt. Wanneer dit gebeurt ontvangen we graag bericht van u waarin u het defect beschrijft. Bij een traprenovatieset hoeft u vaak niet de hele set terug te sturen. Vaak is het mogelijk dat wij een nieuw onderdeel opsturen. Hiervoor vernemen we graag welk merk, type en onderdeel het betreft. De verzendkosten zijn in het geval van een defect voor diamondstairs.be . Wanneer het product beschadigd bij u aankomt stuur dan direct een foto van de beschadiging en het verpakkingsmateriaal. We nemen dan binnen 24 uur contact met u op over de afhandeling.
Garantietermijn
Op alle aankopen krijgt u 1 jaar garantie op productiefouten. Verder geldt dat de producten van diamondstairs.be onder de in Nederland geldende wettelijke garantietermijn vallen.


Identiteit ondernemer
diamondstairs

 


Rolweg 3

8000 Brugge

geen Fysieke winkel

BTW BE0778.523.978

Ondernemingsnummer 0778.523.978