• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Maëstro Steps

Scherpe prijzen

Maestro-steps Traprenovatie

Combineert eenvoud met professionaliteit. De laminaat treden van Maestro zijn gemaakt van hoogwaardig MDF en voorzien van een AC4 slijtklasse. Het is gemakkelijk in onderhoud en met alle beschikbare accessoires. Op deze manier wordt de traprenovatie beschikbaar voor iedere doe-het-zelver. Bij elke trede zit een papieren vel, die u als mal kunt gebruiken voor het inmeten van de traptrede.

De treden hebben een neus van 56 mm en zijn in 3 maten verkrijgbaar. Namelijk 100 x 30 cm ,130 x 38 cm en 130 x 61  (lengte x breedte). Verder zijn er stootborden, trapneus/uitlooptrede inclusief aluminium hoek, open trapprofiel en kantenband beschikbaar. Keuze uit 14 kleuren. Met maestro-steps kunt u elke trap renoveren

Zelf uw trap renoveren met Maestro steps

De grote traprenovatie bedrijven hebben u altijd doen geloven dat zelf uw trap renoveren niet mogelijk was. Maestro Steps is hét systeem voor zelf uw trap renoveren met het tree over tree systeem. De oude trap bekleden met overzettreden is de trend van 2022. Met de juiste instructie is dit zeker zelf te doen. U bespaar vele euro's door zelf uw trap te vernieuwen.

Met de instructie video van Maëstro Steps kunt zelf ook uw trap renoveren. 

Wij adviseren u wel om i.p.v. het mal papier een professionele trapspin te gebruiken voor het beste resultaat.

In onze webshop is deze trapspin natuurlijk aanwezig.

 

Liever toch niet zelf monteren, onze montage service dicht trap maak het graag voor u in orde. 

Wij monteren enkel traprenovatie sets die bestaan uit , treden, stootborden en uitlooptree, om zo een schitterend eindresultaat te krijgen.

 

Maestro-steps assortiment