• Bespaar vele euro's
 • Topkwaliteit en vele decors
 • Beste prijs van Vlaanderen
 • Ook montage in Nederland
 • Traprenovatie met leer

Moderna® scala Traprenovatie

In Nederland bekend als FLOER TRAPRENOVATIE

Huiselijk, onderhoudsvriendelijk en tegelijkertijd uiterst chique – dit is uw nieuwe moderna® scala trap met wat er nodig is om uw favoriete plek te worden.

zelf traprenovatie uitvoeren is perfect mogelijk met moderna overzettreden

Een trap is niet alleen het centrale punt van elk huis en een belangrijke verbinding tussen de individuele woonruimtes, het vergezelt ons vaak ons hele leven door. Ze voelt de hoge hakken van onze bruiloft, evenals het krabben van speelgoedauto's of de wandelstok van de ouderling van de familie.

Vooral aan het begin van een nieuwe levensfase ontstaat het verlangen of de behoefte aan ruimtelijke modernisering en verandering.
Of u nu een nieuw nest voor uw gezin wilt bouwen of een verouderde oude trap een nieuwe, moderne uitstraling wilt geven, ons moderna® scala trapsysteem zal uw trap op een geheel nieuwe manier ensceneren.

Moderna® scala is geschikt voor een breed scala aan traptypen en biedt een snelle, schone, eenvoudige en kosteneffectieve oplossing en, dankzij de decor-identieke vloer, de mogelijkheid om uw trap naadloos te integreren in uw leefomgeving.

Maak van trappen en vloeren de nieuwe favoriete plek in uw woonsfeer en het visuele en functionele hoogtepunt van uw huis: met het moderna® scala trapsysteem – gewoon uzelf, zonder speciaal gereedschap en zonder een grote verbouwingen.

Nieuwbouw

Voor

 

Meet u treden van uw huidige trap op en ga aan de slag – zo eenvoudig is het om het moderna® scala trapsysteem te installeren, waarmee u van een nieuwbouw beton trap in de kortst mogelijke tijd een stralend middelpunt van uw woning maakt.

Geen breek of hak werkzaamheden maar gebruik maken van het tree-over-tree systeem van  moderna® scala

NA

 

Harmonieus en zonder zichtbare  overgangen verbindt de nieuwe trap als centraal element de verschillende leefruimtes met elkaar. Eenvoudig laat u het laminaat van uw woonkamer, hal of overloop doorlopen in de trap om zo tot een geheel te komen. 

Met moderna overzettreden maakt u eenvoudig van u kille betontrap een eye catcher van uw woning.

Renovatie

moderna scale traprenovaite

 

Voor

 

Bijna geen enkel ander onderdeel van uw huis wordt zo vaak en zo intensief gebruikt als een trap. Jaren van intensief gebruik laten esthetische en fysieke sporen na die uiteindelijk de behoefte aan renovatie en  modernisering geven.

Traprenovatie waarmee uw trap weer het stralende middelpunt van uw woning is

 

NA

 

Met het moderna® scala trapsysteem wordt traprenovatie kinderspel. Eenvoudig door uzelf geplaatst, geeft de nieuwe trap de hele woonsfeer een nieuwe, frisse uitstraling.

goedkope traprenovatie

De totaaloplossing voor vloer en zelf traprenovatie

Kosteneffectief zelfgemaakt – geen probleem met het moderna® scala trapsysteem. Moderna® scala is speciaal ontwikkeld door vakspecialisten en presenteert zich als een doordacht modulair systeem met op maat gemaakte oplossingen voor elke eis. Hoogwaardige componenten, speciaal op elkaar afgestemd, zorgen voor een eenvoudige en veilige installatie zonder speciaal gereedschap en specialistische kennis.

 •  Geschikt voor woonruimtes met intensief gebruik en commerciële ruimtes met matig gebruik
 •  Decor identieke laminaatvloeren aan alle trapbekledingen (moderna laminaat)
 • Antislip, zelfs met sokken, natte schoenen of gladde zolen.
 • Eenvoudig te onderhouden en schoon te maken.
 • Duidelijke instructie.
 • Duitse topkwaliteit.

CHECKLIST TRAPRENOVATIE

Om uw wens voor een nieuwe moderna® scala trap snel waar te maken, volgt u eenvoudig onze korte checklists voor efficiënte, veilige en ongecompliceerde planning

 

 1.  In de eerste stap bepaal je het type trap thuis. Is het deze recht of gedraaid? Met of zonder bordes? De tekeningen rechts helpen je hierbij.
 2. Traptype bepaald? Dan wordt in de nummering op de tekeningen precies uitgelegd welke materialen je nodig hebt voor je traprenovatie. Voor een snelle en veilige identificatie vindt u ook de nummering op de verpakkingen van moderna® scala-materialen.
 3.  Voordat je de materialen aanschaft, bereken je hoeveel pakketten van welk materiaal je nodig hebt. Hieronder wordt alle inhoud van de verpakking nauwkeurig beschreven en genummerd. Let vooral op de afmeting van uw trap!
 4.  Nadat je de materialen precies hebt bepaald, denk je ook na over de juiste accessoires zoals lijm of op kleur afgestemd acrylaat.  Let ook op de juiste isolatievloer onder de vereiste laminaatvloer in het voetstuk of de gang/overloop. Deze moet ten minste 10 kPa druksterkte hebben. 
 5. Nu kunt u het materiaal kopen en beginnen met leggen. Gedetailleerde installatie-instructies zijn inbegrepen bij de moderna® scala materiaalpakketten. Bewaar ze zorgvuldig.

INSTALLATIE-INSTRUCTIES

INHOUD VAN DE VERPAKKING

Alle pakketten moderna® die u in onze webshop vindt, zijn gemarkeerd met een nummer (1, 2 ,3 of 4). Nadat u de afmetingen en het aantal treden van uw trap heeft bepaald, berekent u de individuele materiaalvereisten voor uw trap op basis van de inhoud van het pakket. Een overzicht van de inhoud van de verschillende pakketten vindt u via de link van de foto's . Vergeet de accessoires niet bij het berekenen en aanschaffen van de materialen.

Decorkleuren

moderna® heeft momenteel 4 decor kleuren toch is er voor elk interieur de juiste kleur mogelijk.