• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Traprenovatie vanaf 1299 euro

Prijs doorbraak op traprenovatiegebied. Een professionele traprenovatie voor € 1299,- inclusief btw en verplaatsingskosten.

Nog nooit vertoond in Vlaanderen.

Door rechtstreekse inkoop bij de grootste fabrikanten kunnen wij deze lage prijs aanbieden zonder op de service en kwaliteit in te leveren.

Wij garanderen de laagste prijs voor onderstaande producten.

Na bestellen kunnen wij binnen 4 weken bij u de trap monteren

Traprenovatie was te duur 

Dagelijks krijgen wij verhalen te horen van de hoge prijzen van andere traprenovatie bedrijven. Wij kennen deze hoge prijzen en ook de verhalen dat hun producten exclusief voor hun gemaakt worden met een veel betere toplaag. Gelukkig gaan deze verhalen niet op. Diamondstairs koopt bij de grootste fabrieken  en ontvangen hiervoor hoge kortingen. Deze kortingen zorgen voor onze lage prijzen. Andere bedrijven geven hun producten speciale namen zodat het moeilijk is om goed te vergelijken. Wij gebruiken altijd de door de fabrikant gecommuniceerde naam. Zo heet Moderna geen Floer traprenovatie bijvoorbeeld

Keuze is reuze

20 jaar geleden is traprenovatie gestart met 4 decor kleuren, beuken, eiken, kersen en rood beuken. Het is nu niet meer voor te stellen dat er slechts 4 decor kleuren mogelijk waren. Wij bieden u momenteel meer dan 100 decor kleuren aan. Er is dus altijd een passende decor kleur passend bij uw interieur. 

Ook voor de klussers

Al onze producten zijn ook beschikbaar voor de klussers onder u, om zelf uw trap te renoveren. Al vertellen veel andere bedrijven dat dit niet mogelijk is wij weten beter. 

Met een duidelijke instructie en ondersteuning van onze technische afdeling is het echt mogelijk zelf uw trap te bekleden met overzettreden. Ons ruim assortiment heeft altijd een passend decor.

Nog meer montage aanbiedingen

Net alleen deze bovenstaande decor kleuren zijn scherp geprijsd maar ook producten van andere fabrikanten. Bezoek onze pagina met speciale aanbiedingen