• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Traprenovatie & houten trappen België

Traprenovatie & houten trappen dan bent u bij Diamondstairs op het juiste adres. Door ons groot assortiment heeft u altijd de juiste bekleding voor uw trap. Van Hpl tot massief hout. Uw trap krijgt een tweede leven en straalt weer in uw interieur. 

Al onze producten zijn van professionele kwaliteit en zorgen voor een jaren lang plezier van uw trap. Door onze rechtstreekse inkoop bij de grootste fabrieken kunt u zeker van de beste prijs en de beste kwaliteit van onze producten. Geniet binnenkort ook van een nieuwe trap en laat uw trap nu renoveren

traprenovatie & houten trappen België

Of u nu kiest voor zelf doen of laten doen wij hebben de beste prijs

U kunt eenvoudig uw trap zelf renoveren of laten renoveren door ons. Ons gehele assortiment is te verkrijgen als dhz pakket tegen de scherpste prijzen. Toch liever laten monteren. Ook dan hebben wij de beste prijs van België en kunt u zeker zijn van een stralend eindproduct.

Onze prijzen duidelijk

Op onze websites kunt u onze duidelijke prijzen terug vinden. Geen advies prijzen of prijs indicaties maar werkelijke prijzen. Ons duidelijk standaard prijs systeem maakt het ons mogelijk op afstand een werkelijke offerte te maken voor de werkzaamheden of een doe het zelf pakket. Op deze manier bent u altijd gelijk van de prijs van uw nieuwe trap. Onze prijzen zijn in geheel België gelijk. 

duidelijke prijzen goedkope traprenovatie
traprenovatie laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Veel bedrijven roepen het maar wij doen het. Veel producten bieden wij aan met de laagste prijsgarantie. Zo weet u zeker dat u nooit te veel moet betalen voor uw traprenovatie. 

Geen ingewikkelde regels maar enkele spelregels. Diamondstairs de beste keuze voor het renoveren van uw trap

De klant spreekt

De beste reclame dat bent U. Wij waarderen dat met 10% korting. Brengt u ons een nieuwe klant aan en gaat deze over tot aankoop, dan ontvangt u 10% retour van uw aankoopbedrag. U trap kunt u dus eenvoudig terug verdienen. Bezoek onze website en laat uw verrassen van ons prijzen.

Diamondstairs Dé traprenovatie specialist uit Vlaanderen.