• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Traprenovatie leer

Luxe traprenovatie met leer

Diamondstairs heeft al vele mogelijkheden om uw trap te laten renoveren. Of u nu kiest voor HPL, Vinyl, Pvc of massief hout, diamondstairs heeft het. nu bieden wij ook de erg luxe traprenovatie met LEDO aan.  Hoewel de uitstraling zeer luxe is zijn onze prijzen voor het bekleden van uw trap met leer de laagste van België en Nederland.

Onze traprenovatie in leer zijn van een hoge kwaliteit. Onze Zwitserse leverancier maakt traprenovatie elementen waarop we 15 jaar garantie mogen geven. Vele verschillende prints zorgen er voor dat het juiste decor aanwezig is passend bij het huidige interieur

 

Natuurproduct

traprenovatie met leer ledo

Ledo zijn geprefabriceerde lederen traprenovatie elementen die gemaakt zijn van leervezel, deze zijn gemaakt van echt, gerecycled, chroomvrij leer, natuurlatex, natuurlijk vet en natuurlijke tannines. Het gerecyclede leer wordt verwerkt tot exclusieve en hoogwaardige trapbekleding volgens de Zwitserse kwaliteitsnormen. Door de beschermlaag zijn de treden erg onderhoudsvriendelijk en heeft u jaren lang plezier van uw Nieuwe trap. 

 

Elegante decors

Leer is altijd beschouwd als een elegant en nobel materiaal. Dit komt ook tot uiting in onze Ledo trapbeklding, die gebruikt kunnen worden om een unieke en stijlvolle sfeer te creëren. Wij bieden lederen decors voor elke smaak: van authentieke, natuurlijke kleuren tot ongewone slangenhuidlooks.

 

Chroomvrij leer

uw trap renoveren met leer en staalband

 

Onze leren trapelementen zijn uitsluitend gemaakt van leer dat chroomvrij is gelooid en vrij is van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

 

Aangename loopervaring

Het is aangenaam  uw trap te belopen met de gewrichtsgemakkelijke trapbedekking deze zorgt voor een comfortabel, natuurlijk loopgevoel. De geperste kurk onderlaag zorgt voor thermische en impact geluidsisolatie.

 

Doorsnede van Ledo

1 Hotcoating

2 Echt gebonden leer

3 Kurk Composiet

Perfect voor op uw trap en op de vloer Ledo

Ledo is niet enkel perfect voor op uw trap maar is ook te gebruiken als vloerbedekking en dit allemaal in click elementen van 10.5 cm dikte. Door de kurk laat aan de onderzijde is deze geluiddempend en heef u geen ondervloer nodig. Met Ledo kunt de overloop door laten lopen in hetzelfde decor als de trap. Uw trap renoveren met ledo is al mogelijk vanaf € 1.699,- per 12 treden en 13 stootborden. inclusief btw en montage kosten.

Wilt u meer informatie over dit product, lees dan de technische fiche

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Wij werken met duidelijke standaard prijzen zodat het mogelijk is om vanaf afstand een werkelijke prijsofferte te maken. Vraag vandaag nog een prijs offerte aan en geniet binnenkort van uw nieuwe trap met leer en staalband.

live onze producten zien?

Onze adviseurs komen graag bij u langs om ons producten te tonen. Geen verkoop gesprek maar een showroom bij thuis. Onze offertes kunt u vooraf aanvragen zodat wij u nooit zullen verrassen met prijzen. vraag vandaag nog een huisbezoek aan.