• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Traprenovatie Trenovo Solution

Extreem slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Kleuren die uitblinken in decorscherpte en 3D effect. Decors zijn bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden. Nu te koop bij Diamondstairs.be

Nog maar net nieuw, maar daarom niet minder goed

 PP treden op uw trap! Nog maar kort in onze traprenovatie-collectie. PP treden zijn in een verschillende dessins leverbaar. 

De nieuwe collectie bestaat uit 6 slijtvaste, makkelijk te onderhouden treden die voorzien zijn van 3D-effect. Door de hoge scherpte zijn de treden bijna niet te onderscheiden van echt hout en beton. De toplaag is gemaakt van ecologisch onschadelijk PP, ook wel bekend als polypropyleen. Dit materiaal is volledig vrij van PVC, chloor en weekmakers, en is hierdoor een veilige keuze voor iedere situatie.

 

Slijtvast
Voorzien van antisliplaag R10
Ongevoelig voor vlekken
Stootbestendig
Loopgeluidreductie
Emissieklasse E1
Antistatisch
Waterbestendig
Gebruiksklasse 33


Voordelen van het gebruik van pp

 

als traprenovatie zijn de dempende en slijtvaste eigenschappen. Trenovo levert 12 verschillende kleuren pp trappen. Bij dit systeem wordt, net als bij laminaat, een overzettrede geplaatst over de bestaande trap. Ook de zijwangen kunnen worden voorzien van ditzelfde materiaal.

Het materiaal
Het materiaal PP is een relatief nieuw materiaal voor trappen, maar in de hiswa wereld wordt dit al sinds de jaren ’60 gebruikt. Onder andere het touw in (zeil-)boten is vaak gemaakt van PP.  Bij trappen zorgt dit ervoor dat de treden waterbestendig, en bovendien zeer duurzaam, zijn. Alle  de PP-trappen voldoen  aan klasse 33! Dit maakt ze zelfs geschikt voor intensief commercieel gebruik.

 

Compleet assortiment

 

Ons PP assortiment is een compleet assortiment. Zo leveren wij ook laminaat vloeren in gelijk decor en kwaliteit, uitloop tree met uniclic voor naadloos plaatsen laminaat. Tevens vullen wij dit assortiment in samenwerking van de fabrikant maandelijks bij.

extra materiaal is te vinden op deze de pagina met extra materiaal

 

Extra los materiaal Trenovo solution

Liever zelf het pakket samenstellen of extra materiaal