• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Wat zijn overzettreden?

wat zijn overzettreden

Traprenovatie met overzettreden

Overzettreden zijn treden die worden gebruikt bij een traprenovatie of bij het bouwen van een nieuwe trap. Overzettreden zijn een eenvoudige manier om de trap te renoveren zonder dat er fundamentele veranderingen aan de trap zelf moeten worden aangebracht.

Overzettreden zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals hout, laminaat, vinyl of travertin. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zoals blank hout, geverfd hout, geschuurd hout, of zelfs met een tegel afwerking.

Overzettreden zijn eenvoudig te installeren, omdat ze over de bestaande treden worden gelegd, en kunnen worden aangepast aan de specifieke afmetingen van de trap. Ze zijn een goede optie voor mensen die een snelle en eenvoudige traprenovatie willen uitvoeren zonder veel kosten of moeite.

.

Grootste assortiment overzettreden

Er zijn veel bedrijven die overzettreden aanbieden, met verschillende assortimenten en prijzen. Het grootste assortiment van overzettreden kunt u vinden bij Diamondstairs. Sommige bedrijven bieden een breed scala aan materialen, zoals hout, laminaat, vinyl, travertin, etc, terwijl andere bedrijven zich specialiseren in een specifiek type materiaal. Wij zijn gespecialiseerd in alle mogelijke toplagen. Zelfs voor overzettreden met Leer en staal kunt u terecht bij Diamondstairs.  Een grote bouwmarkt of een speciaalzaak voor traprenovatie zou een groot assortiment kunnen hebben, maar kunnen weinig advies geven. Diamondstairs werkt met de grootste fabrieken samen en heeft vele jaren ervaring op traprenovatie gebied. Diamondstairs kan u dan ook een professioneel advies geven om te bepalen welke overzettreden het beste bij jouw situatie passen.

Of u nu kiest voor het zelf plaatsen van overzettreden dan wel de traprenovatie laten uitvoeren. Diamondstairs is voor u de juiste partner.

grootste assortiment overzettreden