• Bespaar vele euro's
 • Topkwaliteit en vele decors
 • Beste prijs van Vlaanderen
 • Ook montage in Nederland
 • Traprenovatie met leer

Zelf je trap opknappen Brugge

Zelf je trap opknappen zonder schuren of schilderen dat kan met overzettreden van hpl voor uw trap. Door uw trap te renoveren met overzettreden heeft u vele jaren plezier van uw trap. Welke ondergrond u trap ook heeft, overzettreden zijn altijd te plaatsen. Ook voor beton trappen de juiste keuze. Nieuwbouw of bij renovatie

zelf je trap opknappen brugge

Wat u ook kiest als decor. Diamondstairs heeft meer 100 verschillende decors aan overzettreden om uw trap zelf op te knappen.

Of u nu kiest voor HPL, CPL, PVC of massief eiken, Diamondstairs heeft het juiste product om uw trap renoveren.

Zelf je trap opknappen kan nu echt

Hebben grote traprenovatie bedrijven u altijd doen geloven dat tegen hoge prijzen uw trap enkel vernieuwd kan worden door deze bedrijven?

Dan bewijzen wij het tegen deel. Diamondstairs koopt door geheel Europa professionele traprenovatie producten. Materiaal waar ook de grote traprenovatie bedrijven mee werken enkel met hele hoge marge's. Wij leveren u, of plaatsen van u, gelijk materiaal van minimaal dezelfde kwaliteit professionele overzettreden om zelf je trap op te knappen.

Bespaar veel geld en doe het zelf

Het was zeker schrikken toen een adviseur met een gele camionette even de prijs van de traprenovatie vertelde. Dagelijks krijgen wij de vraag dan ook waarom wij dezelfde producten zo goedkoop kunnen aanbieden. Graag leggen wij dat uw uit.

 • Diamondstairs doet niet meer aan beurzen en heeft dus geen grote uitgave hiervoor. Vele organisaties rekenen € 150,00 per vierkante meter en dat is enkel maar het kale grond oppervlakte. U kunt zelf wel uitrekenen dat een beursdeelname erg duur is en de klant deze kosten betaald.
 • Diamondstairs is geen sponsor van dure evenementen om naam bekendheid te krijgen die de klant dan weer betaald.
 • Diamondstairs heeft geen dure toonzaal en bespaar veel kosten die wij niet bij u in rekening moeten brengen.
 • Diamondstairs doet niet meer aan klus programma's op tv die veel geld kosten omdat je eigenlijk reklame zendtijd koopt

Maar

 • Diamondstairs koopt rechtstreeks in bij grote fabrikanten waardoor we de tussenhandel uitschakelen en deze korting kunnen verwerken in onze prijzen.
 • Diamondstairs is zelfs importeur/distribiteur voor geheel België voor een van de grootste fabriek in Europa en is zo betrokken bij bepaling assortiment en heeft altijd de nieuwste trends.
 • Diamondstairs levert ook aan wederverkopers en schrijnwerkers om de prijzen in geheel België laag te houden.
 • Diamonstaris geeft u gratis advies als u zelf tot plaatsing van de traprenovatie set overgaat

Bezoek nu onze webshop

Woorden zeggen zeker niet alles dus bezoek onze webshop en wij tonen u graag dat het zelf opknappen van uw trap geen hoofdprijs kost maar wel een schitterend resultaat geeft. Heeft u nog vragen dan beantwoorden wij die graag voor u. U kunt ons bellen maar misschien is een e-mail sturen praktischer zodat u ook foto's kunt toevoegen als u een praktisch probleem heeft met u traprenovatie

Speciale wensen of speciaal doe het zelf pakket ?

Heeft u liever een speciaal samengesteld traprenovatie doe het zelf pakket, dan is dat natuurlijk mogelijk. Stuur ons een e-mail wat u wenst en zullen het doe het zelf pakket samenstellen. Het meesturen van een foto van uw huidige trap is voor ons erg fijn