• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Zelf je trap renoveren of bekleden?

Traprenovatie doe het zelf! In bijna elke woning die moet worden gerenoveerd, verbouwd of worden opgeknapt kom je een of meerdere trap(pen) tegen.
Als je de trap in huis een nieuwe look wilt geven is dat mogelijk door middel van traprenovatie. Traprenovatie is iets wat je als klusser best zelf kunt realiseren.

Enkel het juiste gereedschap en het speciaal ontwikkeld materiaal 
Graag vertellen we je welk materiaal je nodig hebt en geven we je handige tips.


Traprenovatie zelf doen:


Als het gaat om traprenovatie zijn er veel mogelijkheden om dit te realiseren. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je zelf je trap renoveert het niet veel hoeft te kosten. Je hal of woonkamer ziet er na een traprenovatie direct anders uit, je zult verbaasd zijn wat je ‘nieuwe’ trap met een ruimte kan doen.
Je kunt een traprenovatie op verschillende manieren uitvoeren namelijk:
Het schuren en schilderen van je trap
Schuren en de treden bewerken met olie of lak
Trapdelen vervangen
Nieuwe overzettreden over de oude trapdelen plaatsen
De meest gekozen opties zijn schilderen of nieuwe overzettreden plaatsen van laminaat. Wij verkopen speciale traprenovatie sets waardoor je zelf stap voor stap de trap kunt renoveren.
Het schilderen van je trap is de goedkopere optie en wat makkelijker te realiseren dan een ombouw. Je moet de trap schuren, stofvrij maken en je kan beginnen met schilderen. Wat nog wel een klus kan zijn is de bestaande trapbekleding verwijderen en dan hebben we het voornamelijk over vloerbedekking.

Door uw trap renoveren met overzettreden bent u voorgoed af van schilderen of het opnieuw laten bekleden van uw trap. Kies voor overzettreden van HPL/CPL laminaat en u blijft genieten van uw trap.

Moeilijk?


Klik hier voor een video over een traprenovatie zelf doen en u ziet zelf dat het voor 'n klusser best mogelijk is de trap zelf te renoveren. U bespaar vele euro's voor hetzelfde eindresultaat.