• Bespaar vele euro's
  • Topkwaliteit en vele decors
  • Beste prijs van Vlaanderen
  • Ook montage in Nederland
  • Traprenovatie met leer

Zelf trap renoveren West Vlaanderen

Traprenovatie West vlaanderen, U bent zelf dé specialist

Een krakende trap, beschadigingen, slijtplekken; een trap wordt vaak dagelijks vaak gebruikt en is daarom na enkele jaren wel aan renovatie toe.  U bent zelf de specialist  in traprenovatie  Geef uw  trap een tweede leven. Welke ondergrond, hout, beton of steen, uw trap momenteel ook heeft wij hebben de juiste materialen om u trap in België. Ook het model van uw trap is geen probleem. Wij hebben zelfs materiaal om uw open trap rondom te bekleden.

Een traprenovatie is specialisme ?

Dat willen veel bedrijven u wel doen geloven. Met snelle verkopers en mooie folders doen ze u geloven dat traprenovatie duur is en exclusief door gespecialiseerde bedrijven uit te maken is. Niets is minder waar. In onze webshop www.diamondstairs.be verkopen wij professionele materialen om door u zelf de traprenovatie te doen. Traprenovatie treden met 

Waar u trap ook staat

Wij leveren in de gehele benelux de materialen zelf af. Zo bent u verzekerd van perfect levering. Woont u in Ieper, Kortrijk, Brugge, Oostende of waar dan ook in West Vlaanderen wij leveren graag u bestelling bij u af, zelfs in het weekend leveren wij zonder extra kosten.

Nieuwe leuningen maken uw trap af

Een traprenovatie is pas compleet met een nieuwe leuning. Leuningen gemaakt INOX. Altijd passende bij uw interieur  Al onze leuningen worden in eigen beheer gemaakt zoals u dat wenst. Binnenkort terug te vinden in onze webshop

Traprenovatie meestal in één dag

Toch liever niet zelf monteren maar laten doen. Wij kunnen uw traprenovatie in België voor u uit laten voeren. in de meeste gevallen renoveren  in één dag. Natuurlijk kunt bij laten plaatsen de montage werkzaamheden tegen verlaagd btw tarief laten uitvoeren als u daar voor in aanmerking komt.

Benieuwd naar onze producten?

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste bekleding van uw trap niet eenvoudig is via internet. Hiervoor hebben wij de volgende oplossingen ontwikkeld.

  1. Van al onze decors is het Kleurmonster CPL aan te vragen tegen kleine vergoeding. Bij plaatsing van order brengen wij deze kosten in mindering.
  2. Het aanvragen van één huisbezoek. In geheel België hebben wij adviseurs die tegen kleine vergoeding bij u thuis de mogelijkheden doornemen en onze producten tonen. Zij kunnen zelfs 'n overzicht maken wat u precies nodig heeft om de trap zelf te renoveren/bekleden. Natuurlijk ontvangt u de kosten van het huisbezoek terug zodra u overgaat tot het bestellen van de producten. Geen enkele webshop heeft deze service

Onze overzettreden zijn voorzien van een toplaag die bestaat uit CPL/HPL zodat ze stoot- en slijtvast* maakt. Omdat de treden daarnaast voorzien zijn van een aluminium legering wordt (in)deuken en slijtage voorkomen en zorg de legering voor stroef oppervlakte.Onze trapbekleding zal zich gegarandeerd een investering in uw interieur  bewijzen.

Het onafhankelijke Europese classificatie orgaan EPLF beoordeelt onze  producten met de hoogst haalbare classificatie: AC5. Dit wil zeggen dat onze materialen uitermate geschikt zijn voor in woningen en zelfs te gebruiken zijn voor intensief commercieel gebruik. Op bijvoorbeeld slijt- en slagvastheid en brandveiligheid voldoen onze producten dus perfect aan de kwaliteitseisen.